dimecres, 23 de desembre del 2009

Batlle & Roig. TC Cuadernos.

Ha arribat a les meves mans el darrer número de la revista TC Cuadernos, una de les millors revistes d'arquitectura que s'estan editant en aquests moments a Espanya. TC Cuadernos és una revista editada per la facultad d'arquitectura de València (ETSAV) i per tant no necessita publicar als arquitectes més mediàtics per vendre exemplars. La linea editorial és clara i de tendència i acostuma a publicar arquitectes de la península acostumats a treballar amb programes i pressupostos modestos, és a dir una arquitectura real i quotidiana. Molts cops aquesta arquitectura, precisament per la seva condició modesta i de servei públic enllaça molt bé amb els valors tradicionals de l'arquitectura tal i com sempre l'hem entès.
Aquest darrer número està dedicat a Batlle & Roig, un estudi d'arquitectura de Barcelona dels que més treballa i més bé. Crec que és una bona oportunitat per conèixer l'arquitectura més real que es practica a la nostra ciutat. En aquest número trobareu ,entre d'altres, magnífics projectes d'habitatge que poden ser una bona lliçó aprofitant l'exercici en el que esteu treballant.
link a la revista

1 comentari:

  1. Ante todo me gustaría agradecer el comentario, como miembro del consejo editor de la revista me alegra saber que la labor que estamos realizando es apreciada...aun queda mucho por hacer pero esperemos que sea posible seguir avanzando. También quería añadir una pequeña aclaración, que aunque no sea vital, creo que dará una idea más real de la labor que estamos realizando. La revista NO está editada por la escuela de Arquitectura de Valencia, la editorial es independiente, y desde luego no es ese ni el motivo ni la justificación de las decisiones del consejo editorial del que formo parte o de las decisiones empresariales que son independientes de las del consejo editor. La única relación que se puede establecer entre la revista y la escuela es el hecho innegable de que algunos de los miembros del consejo editorial somos también profesores vinculados con la misma, otros miembros del consejo muy activos no están vinculados a la escuela en absoluto. Creo que se entenderá mejor la labor que estamos haciendo si se valora el hecho de que se está realizando desde la independencia y desde dentro del mercado...
    ...muchas gracias y espero que sigamos acertando...

    ResponElimina