dissabte, 20 de febrer del 2010

Auditori d'Eivissa. Pesquera / Ulargui arquitectos

L'any passat quan vaig format part del jurat dels premis FAD varem tenir ocasió de visitar aquest magnífic edifici de Pesquera / Ulargui arquitectos. L'edifici és tan sols la primera fase però ja té entitat per si mateixa. El projecte es col·loca al límit d'un poble, just a tocar el bosc proper de pins. La forma de la planta enten perfectament aquesta posició i construeix un auditori que tracta d'entendre l'essència de l'arquitectura vernacular a través de les seves formes i materials. La fusió entre la contemporaneitat de certs gests i l'ús de materials rurals (estuc blanc, pedra, fusta, etc...) recorda lleugerament algunes arquitectures de Josep Lluís Sert, que va tenir una relació molt directa amb aquesta illa.
Els mateixos arquitectes han acabat fa poc un edifici a Pontevedra també molt interessant. Us recomano que conegueu a aquest equip i la seva web  . Veureu projectes molt bons d'equipaments públics que a més estan molt ben construits i acabats, característica que per a mi té un valor important.
Auditori d'Eivissa

1 comentari:

  1. A veure si amb el nou disseny del bloc us animeu a fer més comentaris!
    La possibilitat de l'anonimat us hauria d'ajudar a perdre la por. Estaria bé conèixer la vostra opinió sobre els projectes que es penjen en el Bloc.
    Ànim !

    ResponElimina