dimecres, 27 d’octubre del 2010

José Hevia Fotografía

L'altre dia ja vaig penjar un web d'un dels fotògrafs més interessants de la península. En aquell cas es tractava del més importat de Portugal. Avui us recomano a un dels capdevanters pel que fa a Espanya. Treballa amb multitud de despatxos i fotografia arreu de l'estat.
Es tracta de José Hevia. Al meu parer la qualitat i selecció de les obres fotografiades potser no es tan exquisita com la de Fernando Guerra, però no tinc cap dubte de que és una de les millors fonts de dades que podeu consultar a l'hora de projectar.
Peter Zumthor al seu llibre Architektur Denken diu que els dibuixos que tan ens preocupem en acurar no deixen de ser una representació més o menys defectuosa d'una realitat no construida. Que la bona manera de projectar i projectar en conjunt és mitjançant el record d'imatges, ja que en elles resideixen tots els detalls i el més importat: les atmòsferes i sensansacions que aquell moment produiex.
Aquesta manera de concebre l'art de projectar ha donat al panorama suís una reputació inigualable en els darrers 20 anys, de la qual, sense cap dubte, hauríem d'aprendre i molt.
No us la perdeu, de veritat, una imatge val més, en el nostre cas, que mil plànols.
Joan


José Hevia Fotografía

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada