diumenge, 7 de novembre del 2010

Construint a la sala: taller d'arquitectura per a nens i nenes


El diumenge dia 21 de novembre, l'associació "Construint a la sala" organitza per quart any, un taller d'arquitectura gratuït per a 600 nens i nenes de 7 a 12 anys a la sala oval del MNAC. Al llarg del matí, els nens i nenes han de construir la maqueta de la casa dels seus somnis amb l'ajuda d'arquitectes i altres persones creatives.
L'objectiu del taller és apropar l'arquitectura als nens d'una forma lúdica i creativa, donant-los eines per a convertir-se com a futurs usuaris responsables del seu entorn. Al mateix temps, el contacte directe amb els nens pot ser una gran font d'inspiració per a arquitectes o qualsevol persona creativa.

web del taller: www.construintalasala.org
Per a dur a terme aquest taller, cal l'ajuda de voluntaris que puguin dedicar-hi una mica del seu temps del dissabte 20 al vespre i/o del diumenge 21 al matí. El dissabte es prepara tot el material i l'espai per a l'endemà i el diumenge es participa ajudant als nens a construir la maqueta, a que deixin anar la seva imaginació, a que pensin una mica en el que estan construint, ... Un cop acabat el taller, entre tots els voluntaris es torna a recollir tot el material.
Si voleu participar d'aquest projecte, us hi podeu inscriure des d'aquí: Inscripció voluntaris




Jo ja hi vaig participar l'any passat i va ser una jornada fantàstica. És tota una experiència compartir l'arquitectura amb els nens que hi participen al llarg del matí del diumenge i l'organització és impecable. Permet que puguis gaudir al màxim del dia. (Si no m'equivoco l'organització té certa relació amb "Arquitectura reversible" la organització responsable del 48h OpenHouse BCN)


Roger

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada