dijous, 16 de desembre del 2010

VIATGE A COPENHAGE GENER 2011

VIATGE A COPENHAGUE
Els professors Josep Bohigas i Jordi Badia del curs de Projectes V-VI/T organitzen un viatge per als alumnes de l’escola els dies 25-30 de Gener 2011. 6 dies i 5 nits amb sortida des de Barcelona en els que podrem visitar, entre d’altres, edificis d’habitatge de BIG, Lungaard & Tranberg, MVRDV o Vandkunsten en relació amb el programa desenvolupat durant el curs de tercer “Habitatge i Ciutat”. Per a un dels dies està programada una excursió a Malmö i Suecia on visitarem el quiosc de Lewerentz i la St.Peter’s Church del mateix. Opcionalment es podrà visitar el museu de Luisiana.
Disposem d’un màxim de 50 places. El preu es de 360 euros i inclou viatge des de Barcelona, 5 nits d’hostal, bitllet de transport públic per Copenhage durant 3 dies i l’excursió d’un dia a Mälmo.
Interessats contactar amb copenhagenismore@gmail.com
web

3 comentaris:

  1. M'alegra saber que per fi el mític viatge a Copenhague de fa dos anys arribarà a bon port. Aquest any ho tinc complicat per apuntar-me però us felicito per la iniciativa i a veure si a través del blog ens feu dentetes als que ens quedem a Barcelona i ens comenteu tot el que heu vist.

    ResponElimina
  2. El viatge està limitat a alumnes, o tb està obert a ex_alumnes del taller (encara que ja hem acabat a l'escola)?
    Sembla una oportunitat impressionant de continuar aprenent sobre arquitectura actual...

    ResponElimina
  3. Hola Alex,
    està obert a tothom. Si esteu interessats cal que m'ho feu saber a la direcció de correu que figura a l'entrada el més aviat possible ja que resten molt poques places.
    Salutacions!
    Raül

    ResponElimina