dissabte, 6 de març de 2010

GIGON GUYER: Housing Complex, Neumünsterallee, Zurich

Un projecte d'un dels estudis d'arquitectura suissos més interessants. En vam parlar l'any passat a classe: la continuitat de la zona de dia dividit per la cuina creant diversos espais, la disposició de les habitacions envoltant-la i la terrassa tancant el pati, al voltant del qual gira tot l'habitatge.





2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hi estic d'acord. La planta és molt interessant. El paper que juga la cuina separant dia i nit i els patis amb la seva peculiar relació amb les terrasses... Els patis repleguen la façana per poder fer arribar la llum natural a les parts més fosques. A més, tot i treballar amb la repetició del tipus, aquesta no és del tot evident i construeix una volumetria interessant. JB

    ResponElimina