dimarts, 6 de juliol del 2010

Inés Lobo

Una molt bona recomanació: Un dels estudis d'arquitectura portuguesos que més m'interessa en aquests moments és el d'Inés Lobo, una arquitecta de la que vaig tenir la sort de visitar l'any passat l'Escola d'Arquitectura d'Evora, un projecte fet a mitges amb un altre estudi molt interessant (Ventura Trindade, guanyador del premi FAD 2009). 
L'edifici, que podeu veure a la fotografia, és d'una senzillesa extrema com demana el seu ús i extreu la seva forma i  imatge del seu sistema constructiu. Aquest és un fet que sembla que retorna en molta de l'arquitectura europea contemporanea (Bearth i Deplazes, Kerez, Sergison Bates, etc...) i que lliga molt bé amb la tradició de l'Escola de Barcelona.
Us recomano que us mireu aquest projecte i d'altres de la web d'Inés Lobo, on trobareu no tan sols uns projectes magnífics on es pot apreciar el tradicional respecte de l'arquitectura portuguesa per l'emplaçament i un mon molt personal i contemporani de formes i materials, sino també una manera de dibuixar i fer maquetes particularment atractiva.
website Inés Lobo
Reportatge a Dezeen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada